Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Siyaha çalan çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağcıl bir bediiyat sobelemek isteyenler midein ilahî bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve zarafetli bir hava oluşturur.

Özel dizaynı yardımıyla tenha yönetim ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı katkısızlar.

Mecra sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir akort katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir kucak oluşturur.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz örgülmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Ceviz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Koyu antrasit münhal antrasite gereğince daha esnek konstrüksiyondadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde antrasit duvar boyas kombinler oluşmaktadır:

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam vadiınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize değer katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren denk odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları bakış önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak kuut grupları ve kayırma takımları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir albeni oluşturma dair bayağı yanık bir seçenektir. Bu renk tonunun uygulama alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her goldfix alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi halı Antrasit, antrasit gri dekorasyon soy dekorasyonu içinde tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve dekoratif bir dirim düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Buz grisi rengi gün hengâm gümüş gri diye bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava oluşturmak sinein bu rengi daha har tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

Eğer aşiyan dekorasyonunda belirgin gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız evet.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok fazla cesim boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page